×

TELEFON:

+36 1 354 07 70
H-P 10:00-17:00

FORGOT YOUR DETAILS?

A Ticket Express 1995 óta tevékenykedik a magyar jegyértékesítési piacon, 2000-től pedig mint Ticket Express Hungary Kft. vállal egyre jelentősebb részt ezen a területen. 2004 januárjától, már mint a német CTS Eventim AG & Co. KGaA Csoport tagja, tölt be vezető szerepet ezen a területen. A CTS Eventim AG & Co. KGaA -évi több mint 30 millió eladott jeggyel- Európa legsikeresebb cégének tekinthető az „élő” szórakoztatás terén.

Partnereinknek az Eventim technikai háttere garanciát jelent a rendszer kifogástalan működéséhez. Magasan képzett és tapasztalt szakemberek dolgoznak azon, hogy a rendszer folyamatosan megfeleljen az elvárásoknak.

Magyarországon cégünk közel 300, míg külföldön több száz alvállalkozóval dolgozik együtt. Online értékesítői rendszerünkön keresztül partnereink számára elérhetőek, nem csak a hazai, de a környező országok rendezvényeinek jegyei is (Ausztria, Horvátország, Románia, Szlovákia, Szlovénia, Szerbia, Bulgária).

Cégünk törekszik arra, hogy a különböző műfajok minél szélesebb skáláját (pop/rock koncertek, próza, opera, operett, musical, jazz, blues, népzene, balett, kortárs tánc, klasszikus koncert, kiállítás, sport, egyéb) kínálja a nagyközönség számára.
Erre számos platformot biztosít:
-internetes áruház
-kiterjedt jegyértékesítő hálózat
-call center (06 30 505 0666).

TOP